Onze Voordelen
 Poolse specialiteiten zaak sinds 2007 in Deventer.
 Alles vers uit Polen.
 Alleen hoge kwaliteit producten.  100% garantie.
 Uitstekende service in het Nederlands en Pools.
 
We beantwoorden al uw vragen over onze producten.
 Unieke producten die alleen bij ons verkrijgbaar zijn.
 
Betrouwbaar leverancier en eerlijke prijzen.

 Adres gegevens

 Patelnia.nl  
Boxbergerweg 33-35
7412 BB Deventer
info@patelnia.nl

KvK inschrijving: 08174360
Telefoon. : 0570 - 785864

Volg ons

  

 Escargots slakken in blik exclusieve kwaliteit / Helixia Slimaki w zalewie

€ 4,95
Omschrijving
Producteigenschappen
Gewicht 200 g
Aant. paar 1
Voorraad (direct leverbaar) 
Extra info Helixia Escargots - die exclusieve kwaliteit slakken in blik (met of zonder schelpen ) zijn geproduceert in Polen en verkocht in Europa. Ze komen uit  de boerderij die werd opgericht in provincie Opole en bevat 3 ha van de totale oppervlakte.

Voorbereiding op de best mogelijke omstandigheden voor de groei van de slakken, werd het nieuwe gebouwde 730 vierkante meter grote gebouw verdeeld in twee gebieden. Eerste gebied bestaat uit de reproductie hal en tweede gebied heeft koelcellen, verwerking, laboratorium-en administratiekantoren. Het gebouw is uitgerust met computergestuurde zenders die de  temperatuur, luchtvochtigheid, ventilatie en CO2-gehalte controleren en aanpassen

De resterende ruimte is bestemd voor weilanden met houten feeders voor slakken en is beschermd tegen ongedierte en vogels. Het hele broedgebied wordt automatisch geïrrigeerd en omheind met anti-escape systeem.

De gehele boerderij is onder toezicht van de veterinaire diensten. De bedrijfsvoering ontwikkelde het perfecte recept van compleet voer voor slakken op basis van natuurlijke ingrediënten - het resulteert in een gezonde, gestage gewichtstoename en uitstekende kwaliteit van de schelpen en vlees. 

 

Levering binnen 3-14 (werk)dagen
Niet tevreden? Terugsturen kan binnen 7 dagen


KvK inschrijving: 08174360